LITE OM SWECOP

SWECOP är en privat polissamlarsida och alla kommentarer och uppgifter är privata om inget annat anges. Bilder och texter som publiceras tillhör SWECOP om ingen annan källa anges. SWECOP idkar ingen bytesverksamhet med föremål som används i den nya polismyndigheten.  

SWECOP är ett registrerat varumärke! 

STORT TACK till alla som bidrar eller har bidragit till SweCop Collection!  Har ni föremål som ni tror att skulle vara intressanta för samlingen får ni gärna skicka ett mail via kontaktformuläret nedan. Jag namnger gärna en givare om det är ok för denne/denna. 

Är ni på jakt efter något som eventuellt kan ligga i SweCops byteslåda skickar ni ett meddelande så får ni koden till bytessidan.

Samlingen fokuserar främst på äldre svenska polisföremål och gärna med Dalaanknytning. Målsättningen är också att kunna få ihop en samling av polismärke från så många länder i världen som möjligt. Begagnade/använda märken föredras eftersom det florerar nytillverkade märken som inte har varit i någon polisiär verksamhet


Vid önskemål om kontakt med SWECOP var vänlig fyll i uppgifterna nedan och skicka ett mail så kontaktar vi dig förhoppningsvis inom ett par dygn. SPAM, reklam och oseriösa mail raderas och besvaras ej. Dina uppgifter publiceras inte på sidan.