Kontakt

Vid önskemål om kontakt med SWECOP var vänlig fyll i uppgifterna nedan och skicka ett meddelande så kontaktar vi dig förhoppningsvis inom ett par dygn. SPAM, reklam och oseriösa mail besvaras inte! Dina uppgifter publiceras inte på hemsidan.LITE OM SWECOP

SWECOP är en privat polissamlarsida och alla kommentarer och uppgifter är privata om inget annat anges. Bilder och texter som publiceras tillhör SWECOP om ingen annan källa anges. SWECOP idkar ingen bytesverksamhet med föremål som används i den nya polismyndigheten.  

SWECOP är ett registrerat varumärke! 

STORT TACK till alla som bidrar eller har bidragit till SweCop Collection! Ingen nämnd och ingen glömd! Har ni föremål som ni tror att skulle vara intressanta för samlingen får ni gärna skicka ett mail via kontaktformuläret ovan. Detsamma om ni är på jakt efter något som eventuellt kan ligga i SweCops byteslåda.

Samlingen fokuserar främst på äldre svenska polisföremål. Målsättningen är också att kunna få ihop en samling av polismärke från så många länder i världen som möjligt. Begagnade använda märken föredras eftersom det florerar nytillverkade märken som inte har varit i någon polisiär verksamhet.